Holte CK / Team Cervelo BikeCamp Mallorca havde et fantastisk 2016.

Teamet havde i 2016 15 sejre og mere en 35 optrædner på podiet, og vandt 2 nationale mesterskaber, regionale mesterskaber og nordisk mesterskab og scorede samlet 260 point i den danske liga. Yderligere blev Keld Fjor nummer 3 i UCI Gran Fondo WorldSerie i Perth, Australien og Henrik Frederiksen vandt SpinneysDubai92 i Dubai.

Alle ryttere arbejde fantastisk for teamet og er specielt stolte af at sejrene er fordelt på 6 ryttere - dog var en rytter enestående, nemlig Henrik Frederiksen. Henrik er derfor årets rytter med sejre i Det Nationale Mesterskab, Gribben2017 og SpinneysDubai92 i Dubai.

En ny sæson står for døren med udfordringer som nationalt og nordisk mesterskab og Gran Fondo WorldSerie i Albi, Frankrig.

Teamet ønsker at takke Cervelo, BikeCampMallorca, Profile Design, BiCycle Line, Shimano, DMT, Briko, GripGrab, Spaghetti Cycling Import og Brechel Sport for deres support i 2016.

Team vil også næste år have det bedste udstyr og betingelser for en god sæson. Cervelo leverer verdens bedste og hurtigste cykler (Cervelo S5) udstyret med hjul fra Profile Design. Cykeltøj, sko og hjelme er leveret af BiCycle Line, DMT and Briko.

Teamet fortsætter samarbejdet med BikeCampMallorca og i slutningen af marts tager teamet til Mallorca og gennemfører den første træningslejr.

Vi ses på landevejen med godt mod og stærke ben.© Holte CK 2012 - 2017