Holte Cykelklub


Sæsonen blev skudt i gang med en Forårsdag i Hell-singør – punkteringer og motorcykelstyrt kostede podieplads

Søndag den 12. april blev der taget forskud på 2015 sæsonen, da Holte CK deltog i det klassiske løb en Forårsdag i Hell-singør (http://www.ckkforårsklassiker.dk/). Et løb på ”kun” 72 km, men hvor en stor del er grusvej og brostensstykker – og således en perfekt optakt til cykelløbet Paris Roubaix (som man kunne nyde foran kassen senere på søndagen).

Holte CK stillede med et rigtig stærkt hold, bestående af Lars T, Dani P, Søren S, Henrik F, Mads N og Thomas R. Specielt de tre sidste var meget opsatte. Thomas ville gerne gentage den flotte 7-plads fra sidste år, Henrik vil gerne tage revanche for forrige års punktering (og havde vist storform på træningslejren) og Mads ville gerne vise sig frem for bys –børnene. Desværre fik ingen af de 3 chancen for at vise den gode form, da de alle 3 punkterede på 1. omgang.

Det var således op til Lars, Søren og Dani at vise de blå farver, og her skuffede drengene ikke. Trods de svære forhold krydret med en kraftig vind, blev der kørt stærkt i frontgruppen, og det 200 mand store felt blev løbende reduceret, og på sidste omgang bestod frontgruppen af 10 mand, og alle 3 Holte-ryttere var repræsenteret. Specielt Lars og Dani kørte offensivt, men da der var flere a-ryttere i gruppen, var det svært at komme væk fra gruppen – også pga. den kraftige vind.

Med ca. 10 km tilbage af løbet var der derfor lagt op til en sprintafgørelse på den sidste bakke op mod målstregen. Inden da skulle gruppen dog over rutens længste og stejleste stigning. Ved foden af stigningen væltede fører-motorcyklen imidlertid, og dette betød at gruppen blev adskilt, da 6 af rytterne blev fanget bag ved den væltede motorcykel, og desværre var alle de 3 Holte-ryttere blandt dem der blev fanget af styrtet. Det havde nok været mest fair, hvis de 4 andre ryttere havde ventet, men resultatet blev, at disse ryttere fik et forspring på ca. 30 sekunder, og da der kun var ca. 10 km til mål, kunne den jagtende gruppe ikke lukke hullet.

Podiepladserne skulle derfor fordeles blandt disse, og således uden Holte-ryttere. Lars endte således med at blive 6’er, Søren 9’er og Dani 10’er. Rigtigt flot resultat og uden uheldet var det nok blevet til en podieplads i et i øvrigt rigtig stærkt felt.

God start på sæsonen og nu glæder alle sig til at komme rigtig i gang med sæsonen, og ser således frem til løb i Næstved og Slagelse i de næste 2 weekender.

1 Nils Eigil Bradtberg (119) København N
2 Mark Petersen (252) Specializer concept store CPH
3 Andreas Lorentz Kron (131) Albertslund
4 Carl Sørensen (130) Cykle Klubben Kronborg / Snekk.
5 Alexandar Lander (175) Dcr Ballerup / Bjæverskov
6 Lars Thomsen (260) Holte CK
7 Jesper Thomsen (281) Team New Ultimate
8 Peter "Velo Pedro" Nielsen (146) MTBdevils.dk / Frederiksberg
9 Søren Svenningsen (71) Holte CK / Holte
10 Dani Petersen (178) Brøndby
11 Johannes Ollerup Sahl (249) Specialized workforce racing t.
12 Stefan Larsson (47) CKX


© Holte CK 2012 - 2017